ESP  |  CAT  |  ENG
+34 935 600 162
Serveis
Franpack posem a la disposició dels nostres clients tot tipus d'envasats monodosi.

A continuació detallem els nostres serveis:
Certificats per
Cosmètica
Envasem qualsevol tipus de producte cosmètic. Disposem d'una amplia varietat de formats sempre adaptats a les necessitats dels nostres clients per tal de cobrir qualsevol tipus de demanda.

Treballem amb tot tipus de producte, com gels, cremes, locions, tovalloletes cosmètiques, sèrum, cremes de protecció solar, entre d'altres. També podem elaborar productes exclusivament per als nostres clients segons les seves necessitats.
 
Restauració
Treballem al servei de la restauració i la hostaleria oferint envasos en monodosi per qualsevol tipus de producte. Treballem amb els estàndards de qualitat més elevats oferint als nostres clients totes les garanties de qualitat i higiene en les monodosi.

A Franpack envasem monodosi de tovalloletes de llimona, llevataques, entre molts altres productes, especialment per al sector de la restauració.
 
Personalitzats
A Franpack envasem qualsevol tipus de producte segons les necessitats dels nostres clients. La nostra experiència i les ultimes tecnologies ens capaciten per envasar qualsevol tipus de matèria en monodosi.

Així doncs podem adaptar els nostres serveis per oferir solucions exclusives i originals als nostres clients, com regals d'empreses, obsequis als clients, entre d'altres. Franpack realitza també envasat de monodosi personalitzats per a tercers.
Contacte
Fiabilitat i Compromís al Seu Servei
Nom
Empresa
Telèfon
E-mail
Missatge
Plaça Nova 1, Santa perpetua de la Moguda - 08130 Barcelona - Avís Legal
agencia creativa madrid